Burzum

Луис Качет е име, което вероятно не ви говори нищо. Това е актуалното име на Варг Викернес, по-известен като Burzum. Сменя го след излизането си от затвора. Там той лежи заради убийството на Еронимус, друга култува фигура от блек метъл историята. Преди месеци попаднах на youtube канала на Луис, в който той говори за най-различни неща, основно за самостоятелен живот, далеч от корпорациите. Колкото повече от влоговете гледам, толкова по-тъжно ми става, че има такива като него. Не, не в качеството му на убиец. Насилниците и убийците заслужават неспирни мъчения.

Тъжно ми е, че има хора, които са антиглобалисти и сами не осъзнават колко са зависими от обикновени неща като…интернет, например.

https://www.youtube.com/user/ThuleanPerspective/videos

Като изключим странните разсъждения, расизмът и други крайни прояви на това, което разбира Луис Качет, има интересни разсъждения за политиката по приемане на бежанци в Германия. За крайно либералните хора такива мнения са неправилни, но си заслужава да се чуе и другата гледна точка, ако е поднесена по уравновесен и цивилизован начин.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply