Любими

На тази страница се намираха едни други неща, но така или иначе вече ги няма. Ще използвам това място, за да си запиша нещата, които са ценни. За мен. Голяма част от тях вероятно ще са любими и на много хора, което е добре. Ако има хора, които не харесват някое/някои от нещата по-долу – още по-добре.

Последна редакция: 19.12.2022, 23:45

Текст Литература

Кърт Вонегът – дори трябва да се препрочита, за да се разбере в колко грешна посока и отчуждение живеем, вместо да сме по-близки и да се обичаме.
Михаил Булгаков, „Майстора и Маргарита“ – не мога да си представя светът на хората, които не са част от това нещо, което така ме преследва, че вече почти две десетилетия не мога да се разделя с него


Филми Кино
Андрей Тарковски – няма да мога да опиша колко много обичам филмите му.
Ингмар Бергманкогато имаш проблеми с бог, хората и себе си. един чудесен преход от агностицизъм към атеизъм.
Чарли Чаплинсерията филми със скитника са най-потискащи, защото виждам голямата пропаст между простия човек при Чаплин и съвременния прост човек. защото си заслужава да се научим да обичаме хората


Музика

Pink Floyd
Нова генерация – Воев е поет. От тия поети, които са в единия процент.
Tool – всичко е обречено
Ulver – Solitude – по-скоро само тази песен, която е чудесен кавър на сабат.
Lake of tears – тези шведи са невероятни по различни начини
Soen – някои хора ги наричат шведските Tool
My morning jacket – прекрасна компания за свободно падане към дъното


Места

Лондон – Ако имате възможност, посетете го. Отидете във всички галерии, за които се сетите. Вижте Камдън, разходете се по пешеходната пътека на Аби Роуд. Вижте и Батърсий пауър стейшън и си представете голямото прасе от Animals.

Comments

Leave a Reply