По-силно от думите

Между другото, да е жив и здрав онзи, който открадна Kindle-а. Сега чета много много повече, отколкото с устройството. Четиринадесет книги за около месец. Такъв резултат не бях постигал от лятото на 2009 година, когато нещата, които имах да правя бяха….да чета. Действително, сега бързото четене ми е по-приятно, защото имам 80 минути – 40 за отиване на работа и толкова за прибиране.

Приех интересното предизвикателство да прочета книги, които никога не бих прочел. Никога няма да харесам Виктор Пасков, Георги Господинов и Свобода Бъчварова. За щастие, живея в свят, в който не е непременно необходимо да харесвам никого.

Между другото, смятам да си татуирам култовото “So it goes.” плюс картинката от закуска за шампиони. Смятам да е на лявата ръка, понеже ще ми е по-лесно да го използвам. Когато разговарям с хората, които със сърце желаят да спорят за маловажните неща, ще мога да си вдигам ръката, да запретвам ръкав и да не се намесвам в обърканите им мисли.

Арлина много се радва на музиката. За момента “Сто години” е най-вълнуващата песен. Всяка вечер си я свирим и пеем. Тя е щастлива, което е по-важно от това колко много ми е омръзнало да я свиря. И тъй нататък.

Между другото, един приятел от Бразилия ми каза, че ми се е случило нещо неповторимо, когато му писах за Стената и “ОСТАВКА”-та. После му разказах останалата част от историята. Той ми написа “Пич, за първи път плача.”. И тъй нататък.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply